בצל

תמצאו את זה בכל שווארמיה שמכבדת את עצמה אבל בגרסת הטרי. אם רק תכניסו אותה לתנור, היא תהיה טעימה, פריכה ולמרות הדימוי שלה, היא תשדרג לכם את הארוחה.
בסך הכל שלושה מרכיבים:
בצל, שמן זית וסומק ויש לכם יופי של טעמים לצד המנה העיקרית.
שלא תנסו?

בצל סגול אפוי
רשימת קניות:
5 בצלים לבנים גדולים ויפים
1/2 כוס שמן זית
חופן סומק
תבנית אפיה חסינת אש

הכנה:
חוצים את הבצלים וחותכים אותם לרצועות דקות.
מניחים את כל הבצלים בקערה ויוצקים מעל את השמן זית ומפזרים את הסומק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.