מאפה שמרים מבצק לילה במילוי גבינות עם שני סוגי תוספות

אני נורא אוהבת בצק שמרים. קודם כל הוא טעים לי, לא משנה אם מדובר במאפים מלוחים או מתוקים. דבר נוסף ולא פחות חשוב הוא שמדובר בבצק שמאפשר מגע ארוך. זה לא איזה בצק פריך מפונק שצריך לעבוד איתו צ'יק-צ'ק, אחרת הוא מתחמם, נדבק ונהרס. את בצק השמרים אפשר ללוש ארוכות, ממש להרגיש אותו בין האצבעות, רך וכל כך נעים. אם יש משהו שעוצר בעדי מלאפות מאפי שמרים על בסיס יומי, זה תהליך התפחה ארוך ומייגע….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.