עוגיות דאבל-שוקולד במילוי ריבת חלב

את העוגיות האלה בטוח הייתי מכינה בשלב כלשהו של החיים שלי, כי איך אפשר שלא? אנחנו מדברים כאן על שוקולד בריבוע עם הפתעה של ריבת חלב. במתכון המקוריגם המילוי היה שוקולדי, אבל חומר הגלם החדש באתגר של מנטקה לבלוגרים היה ריבת חלב, אז בזכותו רק הרווחנו גיוון מעניין. מקומן של העוגיות הללו איפשהו על הגבול בין גן עדן לגיהנום, כי טעמן שמימי וממכר, והן שמות קץ לכל דיאטה או אורך חיים בריא וסביר לצורך העניין. מספיק לומר שאפיתי אותן שלוש פעמים ברצף בשבוע אחד, ולא היה בי שום כוח או רצון לעצור. ראו הוזהרתם!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.