עוף עם תרד, קייל ופטריות- בסגנון מזרח אסיאתי

אני כבר יודעת שבקיץ לא מתאימים לי תבשילים ארוכי בישול ושאני מחפשת את הקלילות באוכל.
אני גם יודעת שתמיד, בכל מצב, הכיוון המזרח אסיאתי יתאים לי (תאילנדי- ויאטנמי- קמבודי- בורמזי- אינדונזי וכד'). חיה על זה!
אז ביום קיץ חמים, עת שכבו להן במקרר שאריות של נתחי עוף מעוף שלם שהכנתי בתנור ביום הקודם, רקחתי לי את המנה הכה טעימה ומענגת הזו.
על הדרך התווספו עלי תרד טריים מהאדנית שבכניסה לבית (אתם יודעים שאתם יכולים לגדל ירקות ועלים למיניהם באדניות ובעציצים ולא חייבים פיסת אדמה בהכרח, נכון?)


התרד מתפשט בטירוף



לקח לי יום שלם להגיע להכין את הארוחה הזו, עם כל מיני דברים שהיו בדרך, ואני ממש שמחה שלא ויתרתי לעצמי וה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.