עוגת שוקולד טבעונית ללא גלוטן עם ציפוי שוקולד-פטיסייר

אני הכי הכי הכי אוהבת לטבען את המתכונים של עצמי. יש בזה איזשהו אתגר, עניין וגם ערך מוסף. קחו למשל את העוגה הזו. המקור הלא טבעוני שלה היה סופר פופולרי לפני שנתיים. זאת הייתה עוגת שוקולד כשרה לפסח עם ציפוי משולב של שוקולד ושוקולד לבן.
לטבען אותה היה מאתגר במיוחד, כי בנוסף להיעדר של מוצרי חלב וקמח רגיל, אין בה גם ביצים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.