פאי רועים טבעוני מתוך פרויקט שבועות מיוחד במינו

צילום – דן פרץ

השנה, כשכולכם חגגתם פורים, ואחרי זה פסח, היו לא מעט אנשים, ואני ביניהם, שהלכו לישון וקמו בבוקר עם שבועות בראש ובלב. וכל זה כדי שלקראת החג תצא לאור חוברת המתכונים המסורתית של השף הלבן והשבועון לאישה. החוברת הזו היא אכן מסורתית במושגים של היופי, ההשקעה והאיכות. אבל יש בה הפעם שני אלמנטים לגמרי חדשניים, לא מובנים מאליהם, ואחד מהם גם סוג של מהפכני, ומאוד קרוב לליבי.
השנה, לראשונה בהיסטוריה של החוברת, יופיעו בה גם מתכונים טבעוניים, והזכות לפתח אותם נפלה בחלקי. אין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה אני גאה להיות חלק מהשינוי הזה, ומהפרויקט הגדול שעתיד להגיע למיליוני אנשים בארץ, גם אם רובם…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.