המרכיב הסודי 2018-05-01 18:47:07

כשמדובר בשולחן החג בשבועות, קיש הוא המנה האהובה והפופולרית בדיוק כמו עוגת גבינה. כמו שסיפרתי לכם בפוסט הקודם, השנה החג שלי יהיה טבעוני למהדרין. מקווה שבזכות המתכונים שלי, גם אתם תוכלו להפתיע את המשפחות והחברים במנות טעימות וחגיגיות שלא כוללות מוצרי חלב.
קיש הבטטה והכרישה הזה לא מופיע בחוברת שבועות של תנובה עצמה. אבל מכיוון שהכנתי אותו במסגרת הפרויקט, אני שמחה ממש לחלוק את המתכון כאן. הוא לא מורכב בכלל, וכדי לעשות את העבודה עוד יותר קלה, הכנתי את הקיש על בסיס בצק פריך פרווה מוכן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.