רולדת שוקולד

שוב הנוסטלגיה אופפת אותי ואני שבה את העוגות שהייתי מכינה פעם והפעם שוב אני מכינה רולדה, כבר הכנתי רולדה לבנה בציפוי שוקולדוהפעםקבלו רולדת שוקולד.
יש להקפיד על שלבי ההכנה ועל שימוש במגבת הלחה כדי ליצור את גמישות הבצק.
תוכלו לקשט כמובן כאוות נפשיכם, אני השתמשתי פשוט באבקת סוכר והמראה היה בהחלט מרשים.
הרולדה מופיעה במדורי סופשבוע עם חיה'לה, אשמח אם תבקרו.

&n

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.