סדנת אפייה ועיצוב מתוקה של "רגע מתוק" + מתכון של עוגת בראוני ללא קמח

צילום: נטלי לווין

רגע לפני שאני טסה לחו"ל, אני רוצה לספר לכם על סדנה כיפית ומתוקה במיוחד שהתקיימה בשבוע שעבר לרגל עלייתו לאוויר של האתר החדש של עלית מקבוצת שטראוס שנקרא "רגע מתוק", בו תוכלו למצוא מאות מתכונים המבוססים על שוקולד פרה. הוזמנתי לקחת בה חלק וזאת הייתה חוויה נהדרת, כי קודם כל יש מעט מאוד דברים שמשמחים אותי יותר מאשר לאפות עם הרבה שוקולד, במיוחד כשזה קורה ביום שישי בבוקר. כך כל סוף השבוע שלאחר מכן "ספוג" בריחות מתוקים ונהיה הרבה יותר מוצלח וטוב. חוץ מזה, סדנאות מסוג זה הן הזדמנות לפגוש בלוגרים אחרים, אנשים שמוכרים בעיקר כפרופילים בפייסבוק ופתאום מקבלים צורה ופנים אמיתיים. וכמובן, אם א…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.