דייסת שיבולת שועל חמה ומתוקה

אחד המאכלים האהובים עלי בחורף בין הארוחות הינו דייסה, אם זו דייסת סולת או שיבולת שועל.
לגבי משך הבישול תלוי ברמת הסמיכות שאתם אוהבים, ממוצע זמן הכנה כ-10 דקות.
אמנם החורף מתעתע בנו אך את דייסת שיבולת השועל הכנתי , עם המון בריאות וטעם. ואם אומרים על אוכל מנחם הרי לדעתי זוהי הדוגמא המוצלחת ביותר.
*כדאי לדעת ששיבולת שועל ידועה כמסייעת להורדת רמת הכולסטרול בדם.

ועוד תמונה שצילמתי לי לעת ערב על רקע השכונה

דייסת שיבולת שועל
3 מנות
המצרכים:
כוס שיבולת שועל/ קוואקראינסטנט
כוס מים
כוס ו-1/4 חלב
כפית טחינה
כפית דבש

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.