כעכים מזרחיים

כעכים טעימים קלילים במיוחד עקב השימוש בשמרים עם טאצ' מיוחד בטעם אותו מעניק המאחלב שהוא תבלין המופק מליבת גרעין דובדבן חמוץ. הוא מוכר במטבחים הטורקי, לבנוני ואצל ערביי ארץ ישראל. יש לדאוג שיטחנו לכם במקום על מנת לשמור על הארומה. ניתן למוצאו בחנויות תבלינים.
אך גם אם לא תמצאו את התבלין וחשקה נפשכם בכעכים אלה אל דאגה, גם כך תקבלו עוגיות נפלאות.

כעכים מזרחיים
המצרכים:
1/2 ו3 כוסות(חצי קילו) קמח
כף סוכר
10גרם שמרים
כפית אבקת אפייה
כף מאחלב טחון
200 גרם מזולה בטעם טבעי מומסת
כוס מים חמימים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.