מי צריך את הבופאלו?

זה לא פשוט להיות נסיין של מוצרים שונים. אבל לפעמים לא רק שמדובר בחוויה אלא גם אני מגלה דברים חדשים, שאולי כי היינו נעולים על משהו מאוד מצומצם, לא גילינו אותם.
קיבלתי כמה סוגי גבינות לטעימה ולהתנסות.בחבילה היתה גבינת כנען וגבינת חמד 5% ו-16%.
אחרי כמה ימים שהגבינות היו במקרר, נגמלתי שחייבים לעשות משהו. היו לי שלל של תוכניות מפה ועד לעפולה אבל בוקר אחד הרעב הכריע אותי ותוך כדי שאני מתלבט האם להכין לי ארוחת בוקר, עלה בי הרעיון: שקשוקה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.