עוגה נחמדה לשבת

זה בעצם מתכון דיי רגיל לבראוניז שזו הפעם הראשונה שהעזתי להחליף את הקמח בקמח שקדים- אחד לאחד.
יצא מעולה פשוט!
מהעוגות שטעימות גם ביום שאחרי, מאד טעימות

חומרים

100 גרם חמאה/  50 גרם שמן קוקוס
1 כוס סוכר (השתמשתי בראפאדורה, סוכר קנים אמיתי שאין בארץ, אולם אפשר להמיר לסוכר קנים/ חום/ג'אגרי ועוד)
[עוד קצת על הסוכרים האלה, למי שמתעניין]
1/2 כוס אבקת קקאו אמיתית
2 ביצים
כוס קמח שקדים
1/2 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום/ סודה לשתייה
כפית תמצית וניל אמיתית
1/4 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (עדיף עם % מוצקי קקאו גבוהים)
כוס אגוזים קצוצים (במתכון המקורי, אני לא שמה. הילדים…)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.
ממיסי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.