עוגות שמרים שוקולד (פרווה)

עוגות שמרים טובות בכל מצב, אם כחלביות ואם כפרווה. תמיד נוכל להכין בהתאם למה שנרצה והתוצאות תהיינה חמימות וטעימות. הפעם התאמתי לכם את המתכון לאפשרות של פרווה. הצעתי שני מילויים שלדעתי מוצלחים ביותר , אך ברור שתוכלו למלא בכל מלית שתרצו. תוכלו להעזר במליות שונות שהצעתי כבר כאן בבלוג במתכון לעוגות שמרים במלית חלבה וסילאן.

טיפ חם מהתנור: ממליצה להשתמש בתבניות ממתכת ולא בחד פעמיות בעת אפיית עוגות שמרים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.