שווארמה בפיתה או שווארמה בלאפה?


אפתח בגילוי נאות (צמד מילים שבלוגרים לאחרונה משתמשים יותר ויותר): מדובר בתמונות קשות לצפייה. במיוחד אם אתם רעבים.

בתקופת שרותי הצבאי, היה לנו מנהג. בכל פעם כשיצאנו מלבנון נהגנו לעצור כל פעם בדוכן שווארמה אחר בקרית שמונה או בשאר ערי האזור.
כך לאט לאט עשינו דירוג מחלקתי איזו שוארמה עדיפה מבחינת הניקיון (כיאה לחובשים) מבחינת הטעם (כיאה לבולסים) והכי חשוב VFM Value for money – מונח עסקי שמסביר את גובה החזר התמורה תמורת התשלום.
תוך חצי שנת שרות בקור הלבנוני העז, היתה לנו טבלה שתלינו אותה על קיר האמבולנס הצבאי (שאחר כך עם בוא מטעני-הצד הוסב לנגמ"ש) ואיתו נדדנו בין המוצבים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.