אלומת אור וטעם – מסעדת "אלומה" במלון קראון פלאזה ירושלים

לפני שאתחיל לספר על חוויותי במסעדת "אלומה" החדשה שנפתחה לאחרונה בירושלים, אני רוצה לומר כמה

מילים על השף שנבחר להוביל את המקום: מיכאל כץ, אחד האנשים היותר מוכשרים שהתברכנו בהם בסצינה הקולינרית שבמדינתנו הקטנה.


איש צנוע ונחבא אל הכלים, שכבר יצא לי לסקר בעבר כמה מסעדות שבהן מגע הקסם שלו הפריח את

המקום (אדום, חבה) כמו פיה שעפה לה מפרח לפרח, נושקת לעלי הכותרת שלו למען יפרחו וייצבעו

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט )

סגור לתגובות.