הכנת גהי- סמנה- חמאה מזוקקת

הפוסט הזה בעצם בא על מנת לתקן עיוות הסטורי בבלוג.
אין פה הסבר על הכנת גהי!
איך זה יכול להיות? יכול…
יש דברים שנראים לי ברורים מאליהם כנראה…

גהי או סמנה היא בעצם חמאה מזוקקת, והכוונה היא לחמאה שהוציאו ממנה את מוצקי החלב, כך שנותר רק השומן הבריא, בלי מוצקי החלב שמצד אחד ישנם אנשים שרגישים אליהם ומהצד השני תורמים לשריפת החמאה בטמפרטורות נמוכות יחסית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.