השפצלך והשפצלה של חיים כהן

אחת הבעיות שיש לנו אנשי הפודיס בצפיה בתכניות בישול, היא שאנחנו לא יכולים להריח ולטעום את האוכל המתבשל בתכנית.
ברור לכל שתכניות בישול עושות משהו לצופים. הרייטינג מדבר בעד עצמו ואין על כך ויכוח אבל בשלנים הצופים בתכניות בישול, לעיתים מוצאים עצמם מורטים את שערותיהם למראה שלבי ההכנה. אנחנו רואים את המרקמים והצבעים אבל לא משנה מה נראה, אי אפשר לטעום.
מושיק רוט, השף המישלניאי שלנו בהולנד, המשמש כמנטור קולינרי בתכנית "משחקי השף", סיפר שעם הזמן הוא פיתח חושי ריח מחודדים ולעיתים די לו כדי להריח על מנת לדעת את הטעם המנה המוגשת לו. אז תחשבו מה עובר על בשלן מכור לתכניות בישול כשהוא צמוד למרקע….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.