ניוקי, פסטו ועגבניות שרי צלויות

יותר מאשר מתכון, המנה הזו היא חיבור של טעמים מנצחים בממש מעט התעסקות. מומלץ מאוד להכין פסטו לבד, אבל אפשר גם לקנות ממרח מוכן טעים. המרכיבים (3 מנות) 40 עגבניות שרי, חצויות 1 כף עלי תימין טריים מלח, פלפל שחור גרוס 1 כף שמן זית 2 כפות פסטו מעלי בזיליקום 500 גרם ניוקי ( להשיג ברשתות השיווק) להגשה: גבינת פרמזן מגוררת ההכנה מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מפזרים את עגבניות השרי בתבנית. מזלפים עליהן את שמן הזית ומפזרים מלח, פלפל ואת התימין. מערבבים בעדינות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.