טארט אשכולית אדומה

טארט אשכולית אדומהכשחזרתי מפריז לפני חודש וחצי, נשבעתי לאחים שלי (שהיו שותפיי לנסיעה הפעם, ועמדו בגבורה בסבבי הפטיסרי הבלתי-נגמרים שהעברתי אותם) שאחד הדברים הראשונים שאני מכינה בהשראת הטיול הוא טארט אשכולית אדומה, בדיוק כמו זה שטעמנו בפטיסרי היפהפה Hugo et Victor. אם אתם לא חובבי אשכולית או טעמים חמצמצים – בבקשה אל תכינו את המתכון הזה. חבל […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.