טורט שוקולד, מרנג וקצפת מוקה

טורט שוקולד,מרנג וקצפת מוקה
עוגה גבוהה,יפה ומרשימה, לא יותר מדיי מסובכת…והכי חשוב טעימה שאי אפשר להפסיק ליישר אותה 🙂
מורכבת מ6 שכבות סך הכל:עוגה,מרנג,קרם מוקה ושוב עוגה,מרנג וקרם מוקה.
לפי מתכונה של רות אוליבר האלופה.
החומרים לעוגה בקוטר 22:
לעוגת שוקולד:
50 ג שוקולד מריר
50 ג אבקת קקאו
220 מ"ל מים רותחים
200 ג חמאה רכה
200 ג סוכר
3 ביצים
175 ג קמח
1 שקית אבקת אפיה
למרנג:
4 חלבונים
300 ג סוכר
לקצפת מוקה:
כפית נס קפה מומס בכמה טיפות מים
250 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1-מכינים את שתי עוגות השוקולד:
שמים בקערה את השוקולד ואת הקקאו, שופכים מעל את המים הרותחים ומערבבים עד להמסה.
2-בקערת המיקסר מקציפים את ה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.