לגדל לחם בעציץ

עציץ חרס הוא כלי קיבול מצוין לאפיית לחם,הוא צובר חום,נותן תוצאות טובות של לחם עם קרסט עבה ומראה יפהפה.
קחו מתכון של לחם זיתים ובצל מטוגן.

חצי קילו קמח
20 גרם סוכר
15 גרם מלח
25 גרם שמרים טריים
כף שמן זית
כוס זיתים מעורבים-קלמטה,טאסוס,סורי
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
200 מ"ל מיים
1 גביע שמנת חמוצה 15 אחוז שומן

מחממים מחבת עם מעט שמן זית,מקפיצים את הבצל במחבת לגוון זהוב ומוסיפים 2 כפות מיים למחבת בכדי שהבצל לא ישרף.ממשיכים להקפיץ עד לגוון שחום עם עוד שתי כפות מיים.מצננים.
בקערת מיקסר מניחים קמח,שמרים,סוכר,שמנת ומיים ולשים ל-7 דקות במהירות בינונית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.