עוגת שמרים ושוקולד

שבוע טוב ומבורך ♥♥♥
אצלנו אוהבים מאוד עוגות שמרים ועוגות שוקולד.
אז למה לא לשלב?
וככה זה נראה מבפנים
.

העוגה הזו מתוך הספר המעולה של על השולחן – "עוד שוקולד"

לבצק שמרים :
2 ושלושת רבעי כוסות קמח
15 גרם שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
180 מ"ל מים
1 ביצה
קורט מלח
2 כפות שמן
מערבלים את חומרי הבצק עם וו לישה כ- 5 דקות. מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
מלית שוקולד :

רבע כוס מים
חצי כוס סוכר
3 וחצי כפות קקאו
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

מבשלים בסיר או ממיסים במיקרוגל ומקררים לטמפ, החדר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.