פשטידת לאבנה בצל ושעועית ירוקה


את הפשטידה הזאת החלטתי לעשות בהברקה של רגע.
תכננתי לעשות פשטידה בערב אך גיליתי שאין לי לא שמנת ולא מספיק גבינה. רק קופסת 500 גר' של גבינה לבנה וקופסה של לאבנה מצאתי במקרר החצי ריק שלי. כמו שאומרים, הדברים המעניינים ביותר מתגלים בעקבות טעויות, וזה נכון לגבי המתכון הנ"ל. הפשטידה יצאה חמצמצה ונהדרת, והחמצמצות השתלבה מצויין עם הטעם הנייטרלי של השעועית הירוקה והבצל.
עוד פלוס לגבי הפשטידה – כולה מורכבת מגבינות רזות למדי וירקות חוץ מהתוספת הקטנה של הפרמזן וגם אותו אפשר להמיר בגבינה צהובה לייט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.