שקשוקה לבנה

נכון ששקשוקה מכינים על בסיס רוטב עגבניות?
אז החלטתי להכין על בסיס אחר…

חומרים

כפית חמאה
3-4 שיני שום פרוסות
1/2 חבילת פטריות (מה שאתם אוהבים)
שמנת (של פעם, מתוקה, מה שרוצים)
3 ביצים
מלח, פלפל, טימין

אופן ההכנה

מחממים במחבת חמאה וזורקים אליו פנימה את השום הפרוס לכמה דקות.
מוסיפים את הפטריות לעוד ערבוב של כמה דקות, כדי שיספגו את החמאה היטב, מסויפים גם את התבלינים לערבוב.
כשהפטריות מוכנות, מוסיפים את השמנת וכשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים פנימה את הביצים.

אני אוהבת שהביצים נשארות שלמות, אולם מניחה שאפשר גם לשקשק אותן, עבור מי שאוהב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.