פוקצ'ה עם חמאה, שום ועגבניות מיובשות מבצק שמרים שבועי

אם ראיתם את הפוסט הקודם שלי, סביר להניח שהתרשמתם מיתרונותיו הרבים של בצק השמרים השבועי. אם לא ראיתם, אני ממליצה להשקיע כמה דקות ולקרוא, כי הבצק הזה יכול לשנות את חייכם. על רגל אחת – מכינים כמות גדולה של הבצק, שומרים אותו במקרר עד שבעה ימים ומכינים כל יום מאפי שמרים טריים ללא השקעה נוספת של זמן ומאמץ, חוץ מהתפחה קצרצרה לפני האפייה. היתרון הנוסף של הבצק הזה באוניברסליות שלו: אפשר להכין ממנו מאפים שונים, כמו פיצות, פוקצ'ות, רולדות ממולאות, לחמניות וכו'. הוא מתאים אפילו למאפים מתוקים. אצלי בבית מה שהולך הכי טוב זה פיצות ופוקצ'ות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.