עוף פריך בדבש וצ'ילי

אחד התפקידים המרכזיים של אוכל בחיינו, מעבר להזנה בסיסית (ויסלחו לי כל הדיאטנים הנמצאים בקהל) הוא להרגיע ולנחם. לא אדבר בשם כולם, אבל באופן אישי אני בן אדם הרבה יותר טוב כשאני שבעה. ובוודאי לכל אחד מאיתנו יש סוגי מזון שמנחמים יותר מאחרים, אותם מאכלים אליהם נפנה בעת משברים ומצוקות. עד לא מזמן המפלט שלי היה בקינוחים: שוקולד או פחמימות רכות ומתוקות. אבל מאז שהתחלתי ללמוד קונדיטוריה, והסוכר הפך לחלק בלתי נפרד מחיי, יותר ויותר מתחשק לי מה שנקרא "לשבור את הטעם", ואני מוצאת את נחמתי באוכל אמיתי עם הדגש על מלוח וחריף.
ולמה חפרתי?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.