לאדו – ממתק הודי לכבוד ט"ו בשבט

טוב, נשארים עוד קצת בהודו.. בגדול הייתי אומרת שמתוקים זה לא הצד החזק של המטבח ההודי. ולא כי הם לא מוצלחים, אלא כי האוכל עצמו ממש-ממש טוב, וקשה להתחרות בו. לרוב ארוחה ממוצעת בהודו תסתיים בצ'אי. אבל במדינה שיש בה אינסוף חגים ופסטיבלים, חייב להיות גם משהו מתוק, מיוחד וחגיגי. ולמשהו הזה קוראים "לאדו" (laddu)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.