עוגיות "קסטה"

טוב, במקור רציתי נורא להכין קסטה (עקב כישלון עוגיות הקוקילדה אל תשאלו) ומכיוון שיש לי אוסף די מכובד של ספרי בישול (כולל חמין של שרי אנסקי שמחכה בסבלנות ליום בו אהפוך לאמא לשלושה) היה ברור שיש סיכוי למצוא שם מתכון. ההתחלה בשרה טובות , הספר של אורנה ואלה הוא ספר של פדנטיות בצורה קיצונית אבל די משובח אם עוקבים אחרי ההוראות (הן מכינות מין פירה חצילים משגע, מי היה חושב על לערבב חצילים עם רוטב בשמל ?). אז ניסיתי את מתכון הקסטות בסוף הספר ומה אני אגיד לכם ? קסטה זה לא. הייתי צריכה להבין את זה כשראיתי אבקת אפייה אני מסכימה איתכם , אבל הרעיון של להכניס שוקולד מגורר מאד מצא חן בעיניי ועיוור אותי ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.