fashion & balls

בת דודתי הגיעה לארץ למספר ימים .
הזמינה לי ספר בישול מושלם שמאוד רציתי וכמובן הביאה לי את רשימת המגזינים האהובים עלי ובינהם : bon appe'tie.
בין מגזין למגזין , נתקלנו באחת ההפקות אופנה של מגזין ווג ישן .
הפקת האופנה המדוברת, המכונה "festin" (מצרפתית, משתה/סעודה), מתעדת את הדוגמנית המלאה קריסטל רן, לבושה
בסריגי דייגים עבים, במהלך פיאסטת אכילה גרוטסקית ובהמית של מעדנים נחשבים. ההפקה, שצולמה על ידי נסיך הפרובוקציות המיניות טרי ריצ'רדסון וסוגננה על ידי רוטפלד בעצמה, מעלה שוב את נושא המידות הגדולות האהוב כל כך על עולם האופנה, אולם, כהרגלו של המגזין, העניין נבחן מזווית ביקורתית.

  

וישר כמובן תאבון , כתבה כזו איך לא !!!
שירי הגיעה אחרי זמן טיסה נרחב מניו יורק ואחרי התקשקשות והתעדכנות רצינו גם פסטה אבל של גברים !!!!

עם בשר, עסיסי , מלא רוטב , שנחוש כל ביס , כל נגיסה .
בזמן שהיא יושבת לה במחשב , כמובן עם העבודה איך לא , זמני ניו יורק .הכנתי לנו פסטה מהסרטים ממש כמו היפה והיחפן …
אנחנו קצת בחורות נו מה לעשות …

ממממ טוב !!!!לא ממש , אבל כמעט …..
אבל חייבים להודות שכל ההתעסקות בפסטה הזאאת עשתה תיאבון .
אז יאללה למלאכה …
מרכיבים לקציצות עצמן :
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור בזיליקום
חצי קילו בשר טלה טחון ( שיהיה שומני  אנחנו אוהבים …)
ביצה
רבע כפית כמון
פלפל
מלח
מערבבים הכל ומניחים בצד.

טחינת עשבי התיבול ….

הוספת לקערה עם הבשר הטחון .

הוספת התבלינים .

לישת מסת הבשר עם תכולת התיבול , כן חברים בידיים !!!!! בלי בושה !

מסת הבשר הארומתית מחכה לרוטב שלה !
הרוטב לפסטה וכדורי הבשר :
3 כפות זמן זית איכותי
בצל לבן קצוץ
5 שיני שום קלופות ומעוכות
פפריקה מתוקה
6 עגבניות קלופות ומגולענות
 (אפשרות גם לעגבניות קלופות איטלקיות משומרות יש נהדרות ואני ממש לא נגד )
פרמזן רגיאנו מגורד

שמן זית כתית מעולה לסיר …

טיגון הבצל , השום ולבסוף הוספת הפפריקה המתוקה .
מממממ כבר מריחים את הריח בבית ?! רק החשיבה , לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר רעבה …..

מוסיפים את העגבניות הקלופות ומועכים אותן עם התערובת המבעבעת בסיר .

מכדררים קציצות קטנות ומושלמות .

מוסיפים את הקציצות לרוטב המבעבע .
נראה טוב נכון ?! רגע רגע זה לא מוכן !!!
מכסים , ומבשלים כשעה על אש קטנה .

בינתיים מרתיחים את הפסטה .
מים רתוחים גבירותי ורבותי !!!!עם מעט שמן , ככף .
מרתיחים את הפסטה לפי הוראות ההכנה .
מסננים במסננת ושוטפים תחת מים קרים .
טיפ : מוסיפים אחר כך ככף שמן לפסטה שמחכה לרוטב ואז היא לא נדבקת .

והקרם של הקרם : מלפפים את הפסטה בצלחת בצורת ליפוף .

מוסיפים את כדורי הטלה והרוטב בעדינות מעל הפסטה .

גבינת פרמזן מגורדת …פרמזן רג'יאנו בלי תחליפים !!!!! גוש ענק ,לגרד אותו ,
טרי טרי על גבי המיט בולס , שלמות !!!!
אנחנו גם הוספנו בקבוק קיאנטי , טוב איך לא ?!מתבקש לגמרי .
בתיאבון !!!!

*תמונות האוכל בבלוג צולמו על ידי הצלמת https://www.facebook.com/#!/pages/Liat-star-Photographer/244769432219425

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: my private chef )

סגור לתגובות.