אני פורים

כאחד שאוהב ליצור מניפולציות באוכל,פורים זה ה-חג בשבילי ליצור דברים משעשעים ואף הזויים,מנות מחופשות למשהו אחר.לכבוד פורים יצרתי לאתר הפקת מנות מחופשות שמופיע באתר xnet,זהו הפוסט המורחב להסבר מאחורי הקלעים של התמונות.

ביצה היא תמיד מחשבה למניפולציה,יש בה שני מרקמים,שני צבעים,שני טעמים והרבה מצבי צבירה שאפשר להפיק ממנה.

קבלו את ביצת הזהב.
חלמון מוזהב עשוי מספירת שמפניה ואבקת זהב וקליפת הביצה מחומר שנקרא קאולין,חומר שמזכיר קצת גבס במרקמו ,הוא אכיל לחלוטין,הוא מתקשה לאחר ייבוש קצר ונותן מעטה פריך ודקיק.אני הכנתי את ציפוי הקאולין עם מעט אבקת סוכר ותמצית וניל,ציפיתי בלונים מנופחים בקאולין וייבשתי בתנור …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.