אנשי המטבח המודרני-פרק 2

לאחר יוסי שטרית מהשבוע שעבר,תכירו את אלכס לחניש.
אלכס,בן 24 התחיל דרכו המקצועית תחתיי במסעדת מסה,הגיע אלינו ישר אחרי לימודי הטבחות בבישולים
 ומיד הצטייר כאחד ששואף ללמוד כמה שיותר.אחרי מסה המשיך למסעדת עלמה ובאוקטובר ארז מזוודה וטס לאנגליה לעבוד במסעדת "פאט דאק".
אלכס מיד הפנה את תשומת ליבו לבישול המולקולרי ולכל האוכל המודרני והחדשני שקיים היום,אך בשונה מטבחים שאולי משתדלים ודוחפים עצמם,אלכס נראה דוחף עצמו קצת יותר מהאחרים.למה?כי צריך לראות איך המטבח שלו נראה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.