בלבלי אותו, את המלבי

 יום אחד הוזמנתי למסעדת פרג'י ביפו לצורך צילומים לתכנית שתעלה בקרוב (הנה הקישור לפוסט שכתבתי עליהם) ובלוטות הטעם שלי צדו את הקינוח שאמור להיות חלבי לכל דבר. 

חזרתי הביתה וישבתי על המרכיבים עד שיצאה לי תוצאה טוב לא פחות ממה שהוגשה בפרג'י. 
איני מתיימר להתחרות בהם אבל אני יכול להעיד שהתוצאה שלי אינה טובה פחות משלהם, עם או בלי הקווקר. זה פרווה, זה טעים, זה שווה. מבטיח. 
אגב, קרדיט אחד שווה לתת פה וזה לאורי שביט, כוהנת הטבעוניים החדשה, שנתנה לי את הפטנט של הכנת בסיס למלבי מקרם קוקוס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.