בשר אדום אדום שמן אבוקדו ומתכון לרוסטביף

השתתפתי בסדנת בשר אדום אדום בשיתוף עם שמן אבוקדו. לשמן האבוקדו התוודעתי כבר לפני כשנה באירוע ערב של צילום ושמן אבוקדוומאז בהחלט התנסיתי עם השמן ומשתמשת בו במינון נכון והוא בהחלט חלק אינטגרלי ממדף השמנים שלי. הפעם שמן האבוקדו בא בשילוב עם בשרים והיה מעניין לראות כיצד השמן משתלב בבשר לאחר שרגילים להשתמש בשמנים אחרים.אודות אדום אדום תוכלו לקרוא בקישוראת כל הניתן לדעת בכל מקרה היא הינה חברה הפועלת כחלק מתשלובת תנובה ומוכרת לנו היטב כמוצר מדף במרכולים השונים. המיתוג, הבשרים והמוצרים הארוזים משדרים איכות.

מספר רב של מתכונים היו בערב: קרפצ'יו בקר,רוסטביף של "כף" על ברוסקטה עם איולי חרדל ועירית,
"מוס…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.