בשר טחון על מצע אורז

לאירוח חגיגי הכנתי מנה שאני מאוד אוהבת על שום מרכיביה ושילוביה. מה דעתכם על בשר טחון מתובל , גרגירי רימון, צנוברים וכל זה נח על מצע של אורז ולסיום מפזרים מעל עוד פטרוזיליה פרט לזו שיש בבשר. בקיצור את זאת הכנתי והמנה קיבלה מחמאות נלהבות ופירור לא נותר על המגש.
ממליצה לכם להכין את המנה לשבת, חג וכל אירוח.
האורז במנה הינו אורזמיקס קלאסי בו אני אוהבת להשתמש והוא מכיל 3 סוגי אורז מלא, אך כמובן תוכלו להשתמש בכל אורז שתבחרו.
המנה מוכנה יחסית מהר ומומלץ להכינה ולהגיש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.