הכובשים

במסעדות כשרות יש טריק די חדש בו הם מציעים מנות של בשר טרי, בדומה למסעדות שאינן כשרות. אבל הטריק הוא שלא מדובר בבשר טרי אלא בבשר כבוש.
יצא לי לראות את זה בכמה ביקורים אחרונים במספר מסעדות נחשבות כטובות בעולם המסעדות הכשרות.
אם לשייך את הבשר הכבוש לשבוע בו אנו חוגגים את שבוע האוכל הפולני, אז ראוי לציין לטובה כי המקור לבשרים כבושים ומשומרים שייך ליהודים שמפאת חוסר היכולת לקבל בשר כשר באופן רציף, הם פיתחו שיטות לשימור בשר. כמובן שאחר כך היו לכך השלכות של הדגים הכבושים ושאר מוצרי הכבישה.
לפני כמה שבועות, צדה עיני מתכון שפרסם ג'אקומו, מלך האוכל האיטלקי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.