הכוכב החדש אצלי במטבח: אגראגר (קצת מולקולרי בזעיר אנפין)

הפוסט האחרון גילה בפני חומר חדש יחסית, האגראגר שהתגלה במטבח כפלא מקסים ורב יכולות.
לאחר ששיחקתי עם החומרים, ערבבתי והשתטתי, הנה פרק ב, למתקדמים ומכאן הדרך סלולה ללהטוטי מטבח דקורטיבבים וחינניים.
לכו על זה. ההנאה שלכם מובטחת.

רוזטת שקדים עם קויאר מנגו 

המתכון של הרוזטה לקוח ממתכון שמצאתי באחד הפורומים. לאחר שניסיתי אותו לראשונה, ערכתי בו מספר שינויים שהיו לטעמי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.