הכי פשוט זה הכי טעים


לילה,

הבית שקט ושומעים רק את המקרר מזמזם
אני מתגנבת לשיש וגונבת עוד פרוסה מהטעים טעים הזה
עוד מעט אני אארוז את מה שנשאר בניילון נצמד
ומחר א. יקח את זה איתו למלצרים במסעדה

הטרנד עכשיו הוא שכל מאכל יהיה הכי הכי "פשוט"
באק-טו-בייסיק
שמתי קצת שמן זית ופלפל גרוס! נכון שזה מדהים?
אבל צריך להודות שזה נכון…

הנה תראו מה אפשר לעשות מכמה בננות חומות
לא הייתי אוכלת אותן ככה אם הייתי גוועת במדבר,
אבל תערבבו קצת קמח וסוכר- אני בעניין!!

הסיפור של המתכון הזה שוב מתחיל בגוגל אבל יש המצאות ושדרוגים
לפני חודש עשיתי ממוצע של כמה מתכונים שמצאתי בשיטוט
והיום החלטתי לערוך שינויים מאסיבים במתכון
יצא עוד יותר טעים
וקליל וכיפי ולא דחוס בכלל

אז אתם רושמים?
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס רסק תפוחים (או מיכל קטן מהסוג האורגני)
כפית מחית וניל יוקרתית
* * *
כוס קמח מלא
כוס קוואקר (הפתעתי אתכם!)
כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית הל
1/4 כפית מלח
* * *
3 כפות צימוקים/חופן
או שוקולד צ'יפס יוקרתיים 60% של מימונס
וכמובן:
3-4 בננות בשלות
מה עושים:
משמנים תבנית אינגליש קייק
במיקסר על מהירות גבוהה מקציפים את הביצים ואחרי כדקה-שתיים,
כשהן מקבלות נפח מוסיפים את הסוכר בהדרגה,
מוסיפים את השמן והוניל ומורידים מהמיקסר.
מערבבים את הקמח, הקוואקר, האבקת אפיה והתבלינים ומוסיפים לבלילה בתנועות קיפול.
מועכים את הבננות ומקפלים ביד לתוך הבלילה, וגם את הצימוקים
**לא לערבב יותר מידי -רק עד שהחומרים מתאחדים, כדי שהעוגה תהיה אוורירית.
אופים 40-45 דקות על 175
**מחישוב שעשיתי עולה שיש בערך 180 קלוריות בפרוסה עבה של אינגליש קייק
מי שם מים לקפה?

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.