הצד המלוח של הקראנץ'

או: מאפה קראנץ' מלוח בשתי מליות
     (עגבניות מיובשות וגבינת פטה/פסטו ובצל מטוגן)
מאפה קראנץ' מלוח בשתי מליות

זה ממש לא סוד גדול שאני מכורה למתוקים. אבל יותר מזה אני אוהבת להתעסק בהכנת קינוחים ובאפייה בכלל. הרבה יותר ממה שאני אוהבת לבשל, אני אוהבת לאפות. את ההנאה הכי גדולה ואת השלווה הפנימית שלי אני משיגה בעיקר אמצעות כל מה שקשור באפייה. אבל יחד עם זאת, אם תאלצו אותי לבחור בין קינוח מפנק לבין מאפה מלוח מכל סוג שהוא, אני חייבת לומר שתמיד אבחר במאפה המלוח. אין תחרות בכלל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.