וופל בלגי

מה יש בו בוופל הבלגי שכל כך הרבה שנים משמר את מקומו כקינוח אהוב על כל הגילאים?
טוב זה ברור, שילוב של בצק טעים מאוד, ציפויי קצפת ,פירות ואם רוצים גלידה וכמובן סירופ מייפל ושוקולד, כמובן שתוכלו לגוון בתוספות. תוצאת המתכון הזה היא מרקם חיצוני קראנצ'י ופנימי רך יותר, לכן בחרתי את המתכון הזה.
אמנם יש צורך במכשיר וופל מתאים, אך אני יכולה להבטיחכם שגם אם תיצקו מהבלילה למחבת נון סטיק אז אמנם לא תקבלו את הצורה היפה והמוכרת של הוופל אך בכל אופן תוצאת הטעם תהיה טעימה .
המתכון מוגש עם כמויות משקל מדודות על מנת לקבל בלילה מדויקת ולכן תצטרכו להשתמש במשקל מטבח, מה אין לכם עדיין? ובכן זו ההזדמנות לכל האופים ה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.