טארט במלית אגסים וקרם שקדים

בצק פריך קפוא היה לי במקפיא, אבקת שקדים יש לי בכמות נאה במזווה, אגסים במקרר וכדאי להשתמש בהם לפני שיתקלקלו. לכן ובעיקר בגלל או בזכות האגסים החלטתי להכין טארט אגסים השקועים בקרם שקדים העשוי בצורה פשוטה ומהירה.וכך מחומרים נגישים בבית הכנתי טארט נהדר היכול לפאר כל ויטרינת קונדיטוריה, הלא כן?העוגה הותאמה לקינוח ארוחה בשרית ולכן החומרים בהם השתמשתי מתאימים, נתתי את האופצייה לעוגה חלבית, פשוט להמיר בחמאה.טארט במלית אגסים וקרם שקדים (פרווה)

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.