ילדי המחר

הילדים שלי גדלו עם סכין ביד,מה לעשות שאבא שלהם כל הזמן במטבח,גם מחוץ לעבודה.
כשאני מגיע הבייתה הם ישר קופצים עליי ואומרים שהם רעבים,במקום השניצל של אמא,יש השניצל של אבא.
מגיל קטן הם ניגשים לבישולים ומתעניינים,אוהבים ללוש בצק,לערבב וכמובן ללקק.אני דואג להעשיר את עולם הטעמים שלהם,שיטעמו מהכל,לא חייבים לאכול, רק לטעום.ירקות זה תענוג אצליהם,פירות זה לרוב הקינוח שלהם.
יש במיוחד בשבילהם סכין קרמית שבה הם משתמשים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.