כרובית אפויה עם טחינה

אתם לא יודעים כמה פעמים כבר נתקלתי בשפים או בשלנים שמייחסים לעצמם את הטריק הזה של כרובית וטחינה.
אם אני זוכר נכון, הפעם הראשונה שטעמתי את השילוב הקטלני הזה היה אצל מאיר השמן מבת ים כשאירח בסדנה פתוחה בלב גינה ציבורית בבת ים את השף חוסאם עבאס ממסעדת אל באבור.
חוסאם הגיע למתחם בגינה ציבורית ומאיר בנה לו שם מטבח ענק. הוא היה אמור להאכיל את כל עוברי האורח במסגרת פסטיבל של העיר בת ים. בהתחלה זה היה יותר דומה לשוק אבל אחר כך כבמטה קסם, החל חוסאם לשלוט בקהל מיד כשהחל לשלוף טעימות של מנות וסלטים מרתקים.
אני לא זוכר מה הוא הגיש שם אבל את הכרובית הזאת אני זוכר היטב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.