כשיין וגבינה נפגשים


לקראת שבועות יצאתי לסיור קבוצתי איכותי במחלבת יעקבס,מחלבה שאני מחזיק ממנה כאחת השוות,מייצרת מחלב עיזים,בקר וכבשים כ- 25 סוגי גבינות  ואף יוגורט משגע.כל זאת בגלל שיתוף פעולה של המחלבה יחד עם יקבי רמת הגולן ליצירת גבינת מרלו מיוחדת,אבל רגע,דבר דבר.
כשהגענו קיבלו אותנו האחים למשפחת יעקבס והאבא,זה שפרצופו מתנוסס על אריזות מוצרי החברה לארוחת בוקר קסומה עם שלל מאפים,גבינות,פירות ועוד.
אני ,שנתקפתי כאב גרון עז יום לפני עם קשיי בליעה קשים,לא יכולתי לעצור את עצמי בפני ההיצע המשובח שנגלה לעיניי,לועס קוראסון,מנשנש תותים של סוף עונה,לוגם מיץ קר ומסניף גבינות מכל עבר.





לאחר זה הגענו לחלק הרציני …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.