לחמניות מתוקות עם שוקולד צ'יפס

חומרי המתכון מזכירים את החומרים בהם אני משתמשת להכנת חלות ולחמניות.הלחמניות מזכירות בטעמן בריושים אך עם פחות חמאה. אם תרצו ניתן להכינן מלוחות ואז מקטינים את כמות הסוכר וולא מוסיפים כמובן את השוקולד.ניתן להמיר את המתכון לפרווה אם תשתמשו במחמאה ובמים במקום החלב.מגישים חם ואת הנותר אורזים ומאפסנים במקרר. בעת שימוש חוזר מחממים בטוסטר אובן, לא במיקרו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.