לחשוב בגדול

דרך אחת בשביל לעשות להרשים באוכל,זה לחשוב בגדול.קחו דבר מוכר,אל תשנו בו כלום רק תגדילו אותו פי כמה,סוכרייה ענקית,פיצה באורך 2 מטר,עוגייה בגודל של עוגה וכדומה.
בשבת שעברה חגגנו לגפן יומולדת חמש,כשליומולדת חשבתי איזה עוגה אני עומד להכין ולבסוף חשבתי על הכנת קרמבו ענקי.
למשימה הייתי זקוק ל20 חלבונים,400 גרם שוקולד וביסקיוויט גדול מבצק פריך.
ההכנה פשוטה לגמרי,הכנת מרנג איטלקי-חימום החלבונים עם סוכר על בן מארי עד להמסת הסוכר והקצפה של החלבונים לקבלת קצף מבריק ויציב.בקערת ההקצפה של המיקסר הכנתי את הקרמבו ע"י ריפוד הקערה בניילון נצמד כך שאוכל להוציא את המרנג בקלות,את המרנג יצקתי לקערה,הנחתי את הבצק הפרי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.