לשחק עם חומרי גלם או להכין סנדביץ?

בפעילות הבלוגרים הבאה עלינו לטובה, נתבקשנו להכין משהו שיש בו פסטרמה מסוג חדש.
הכי קל היה לקנות לחמניה ולהכין איזה סנדביץ' מפוצץ מלא בירקות ורטבים.
אבל האתגר האמיתי שלי הוא לקחת את המוצר ולהפוך אותו לחומר גלם ולהכין ממנו משהו לא צפוי וטעים לא פחות.
המוצר הנבחר הוא פסטרמה זוגלובק עם עגבניות מיובשות. חשיבה מקורית של מוצר נוסף והנה עוד סוג של פסטרמה מעובדת בעלת טעמים מקוריים יש לציין.
היא לא כמו הפסטרמה שאני מכין בבית אבל בבית ובזו הביתית לא הייתי מכניס טעמים זרים גם אם ילדים אוהבים אותם ולכן אנחנו פיטים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.