סגולים

עוד חג מאחורינו ופנינו לחג הבא, פסח.
פורים הוא גם הסימן והאות להתחיל לחסל את כל מה שמתחבא בארונות עד שננקה את המטבח מכל החמץ ומכל העודפים של השנה האחרונה.
לפתע פתאום אני מגלה המון הפתעות שקניתי ולא עשיתי בהם שימוש ולא תאמינו מה שאני עומד למצוא שם בין המדפים.
זה גם הזמן לנער זכרונות וטעמים ישנים של פעם, שהייתי אוהב לאכול בבית הפולני שלי.
אחד מהם, היה מגוון את הצבע האפרפר של המטבח והוא היה כרוב הסגול כבוש או מבושל, תלוי במוזה של אבא שלי.
אם הוא היה קונה צנצנת של כרוב כבוש, היה לוקח לה יום או יומיים עד שהיינו מחסלים אותה מבלי שישאר כל זכר אבל אם הוא היה מבשל כרוב, די בארוחת צהריים כדי שכל תחולת הסיר ת…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.