סדנת בישול בגן-עונה שלישית

 כבר נהייתה מסורת אצלנו,שנה שלישית שאני מעביר סדנת בישול לילדים בגן,הפעם בגן של גפן.

בתחילה הילדים נשאלו מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים-כמה רצו להיות טבחים,אחד שוטר,אחת מספרת סיפורים וכמה בנות רוצות להיות ברציות(בובת ברץ).גפן רוצה להיות קטר.

בשביל הסיפתח הדגמתי לילדים את נפלאות החנקן נוזלי,ריסקתי פרח טבול בחנקן שהתנפץ לרסיסים וטבלתי בלון מנופח בחנקן,מה שקורה זה שהבלון מתכווץ בגלל שהאוויר שבו נהיה דחוס ואז כשמוציאים מהחנקן הבלון חוזר לעצמו ונהיה נפוח בחזרה.מין קסם קטן.את הגננות האכלתי במוס שוקולד שהשלכתי לחנקן נוזלי,באכילה הוא נמס ומוציא עשן מהפה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.