סופגנייה מסיפון

חג חנוכה הוא הטעים ביותר אחרי שבועות לדעתי.ככל שחולף הזמן חנוכה מתקרב,בחנויות ישנם כבר סופגניות ולי יש חשק אליהם יותר ויותר.
חשבתי על רעיון שלנסות  להכין בצק סופגניות מתוך סיפון,כי זו דרך קלה ומהירה כמעט בלי התעסקות של לישות ובכדי לבדוק את תוצאת האווריריות שתצא מהטכניקה הזו.

המתכון הוא מתכון זהה לזה של סופגנייה רגילה, רק יש להכניס יותר נוזלים לקבלת מסה קלה שתוכל לצאת בקלות מהסיפון.התהליך פשוט-לערבב את כל המרכיבים בכף כ-2 דקות בערבוב נמרץ,המתנה של חצי שעה לתפיחה קלה והכנסה למיכל הסיפון.

 בשביל יצירת הסופגניות יש להיעזר במצקת טבולה בשמן החם ואז זילוף עדין של הבצק אל המצקת,כמה שניות והופכי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.